Fundació Esclerosi Múltiple

disseny gràfic

Des de 2012 La Rita col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple en tasques de disseny gràfic per als diversos materials i les diverses campanyes que desenvolupa l’entitat. Durant tots aquests anys hem treballat en moltíssims projectes diferents aportant, sobretot, solucions, immediatesa i acompanyament.

Un d’aquests projectes és la revista anual de la FEM que, a nivell estètic, segueix l’estil de la seva imatge corporativa. Des de La Rita vam treballar el redisseny de la revista a partir de la nova imatge corporativa de l’entitat i cada any maquetem la nova edició. El resultat… no ens pot agradar més!

Fes-hi una ullada, aquí 

El Mulla’t per l’esclerosi múltiple és un dels moments més intensos de l’any. Ja fa temps que la imatge principal va a càrrec d’un/a artista o il·lustrador/a que hi aporta un estil personal, diferent i dinàmic. Nosaltres ens ocupem de d’adaptar aquesta imatge i donar forma a les diverses aplicacions necessàries per al desenvolupament de l’acció: samarretes i merxandatge, autobusos, banderoles, publicitat, acreditacions, filtres i gif d’Instagram… i mil formats més!

TORNA A PROJECTES DESTACATS