Kit digital

T’aconseguim fins a 12.000 euros
per donar un impuls digital al teu negoci.

Les ajudes van destinades a autònoms i empreses
de fins a 49 treballadors, de qualsevol sector.

Demana’ns més informació!

KIT DIGITAL

Què és?

Programa d’ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes, microempreses i autònoms. Subvencionat pel programa europeu Next Generation EU.

FINS A 12.000 EUROS

A fons perdut

Les empreses podran aconseguir entre 2.000 i 12.000 euros a fons perdut segons el segment beneficiari al qual pertanyin.

A QUI VA DIRIGIT?

Beneficiaris

Les ajudes van destinades a microempreses, autònoms i pimes de fins a 49 treballadors de qualsevol sector o tipologia de negoci.

Quines solucions et podem oferir
des de La Rita?

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

2.500 – 3.500 €

Imatge, presència i comunicació a través de les xarxes socials. Obre un nou canal de comunicació, millora la teva presència a les xarxes, prepara i desenvolupa una estratègia de continguts…
A través del Social Media Plan comptaràs amb una estratègia corporativa i connectaràs amb els teus clients potencials a través de les xarxes socials. Inclou la gestió d’una xarxa social durant un termini de 12 mesos (1 post setmanal amb diferents formats de publicació; tipus de posts segons definició d’estratègia).

T’ajudem!

LLOC WEB I PRESÈNCIA A INTERNET

2.000 – 3.500 €

Millora la teva presència a Internet: Dissenyem i programem la teva nova web (3 apartats), autogestionable i adaptativa. Definim l’estructura, creem els nous continguts i els donem forma per construir o renovar el teu espai digital (tipus i quantitat de continguts segons el tipus de web). La solució inclou el domini i l’allotjament durant 12 mesos i optimització i posicionament (SEO) bàsic.

Comencem?

Quin import pots aconseguir?

SEGMENT 1

Petites empreses
d’entre 10 i 49 treballadors

Import KIT DIGITAL:
12.000 €

SEGMENT 2

Petites empreses
o microempreses
d’entre 3 i 9 treballadors

Import KIT DIGITAL:
6.000 €

SEGMENT 3

Petites empreses o microempreses
d’entre 1 i 2 treballadors

Import KIT DIGITAL:
2.000 €

Demana’ns més informació i comencem!