ASN – Alternative Swine Nutrition

comunicació corporativa · gabinet de premsa · creació de continguts

Alternative Swine Nutrition és una empresa de nutrició porcina per a primeres edats, ubicada a Fraga, que combina la creació i l’elaboració de pinsos d’alta gamma amb una important tasca d’I+D. És d’aquelles empreses d’èxit que fan la seva feina d’una manera impecable, però que els costa explicar-ho al món (us sona? Molt sovint escoltem el mateix…).

Des de La Rita treballem amb ells per posar en valor tota la feinada que fan: actuem com a departament de comunicació elaborant el pla de màrqueting, desenvolupant les estratègies i accions de comunicació que definim i coordinant la col·laboració imprescindible amb altres empreses de disseny.

ASN disposa de grans professionals que ens aporten moltíssima informació sobre els projectes que desenvolupen.

A partir d’aquí, decidim quina és la forma més adequada per donar a conèixer la seva tasca: accions de gabinet de premsa, insercions publicitàries, col•laboracions amb esdeveniments sectorials, cobertura de novetats (foto i vídeo), supervisió de xarxes socials, comunicació interna…

Una de les parts més importants de l’estratègia de comunicació és la construcció del missatge, la creació dels continguts, del “què comunicar”. Des de La Rita, ens n’ocupem.

TORNA A PROJECTES DESTACATS