20è aniversari Memorial M. Teresa Vilà – Osona Contra el Càncer

organització d’esdeveniment · disseny d’imatge corporativa
gestió de comunicació · gabinet de premsa · xarxes socials
disseny web · creació de continguts

Fa més de 20 anys que més de 150 jugadors i jugadores d’entre 4 i 18 anys d’arreu de Catalunya participen al Memorial Maria Teresa Vilà, un torneig de tennis infantil que es celebra els dies de Setmana Santa al Club Tennis Vic.

La iniciativa, que es va iniciar l’any 2001, va ser pionera en l’organització d’esdeveniments esportius amb finalitats solidàries i benèfiques.

El 2022, un any més, es va unir esport i solidaritat amb la finalitat d’homenatjar la Maria Teresa i recaptar diners per a l’associació Osona Contra el Càncer amb l’alicient de fer més gran la celebració en motiu del 20è aniversari del Memorial.

El 2019 els germans Vila Vilà ens van contactar per organitzar el 20è aniversari del Memorial. Tenien una idea molt clara de com volien que fos aquesta celebració, però el Covid ens va endarrerir els plans. Aquest 2022 hem pogut organitzar els tres actes del Memorial tal i com ells se’ls imaginaven.

Des de La Rita Comunicació hem donat forma a la celebració juntament amb els germans Vila Vilà i amb la col·laboració de Laeski Events, en l’organització dels actes, i d’Harmony Lab, en la definició del pla de patrocini.

El 20è aniversari ha suposat un projecte global en el qual hem desenvolupat la imatge corporativa i les diverses aplicacions (dossier de patrocini, pòsters, merchandising, lones, cartelleria, retolació d’autobús, publicitat…), hem treballat diverses accions de difusió (a través de xarxes socials i gabinet de premsa), hem creat la web del Memorial, hem desenvolupat els continguts de fotografia i vídeo juntament amb Wasp Studio, hem coordinat l’organització global dels tres actes (el torneig de tennis, el minitennis a la Plaça Major de Vic i la vetllada solidària a El Prat Verd de Malla), hem definit el pla de patrocini i hem realitzat el control de la recaptació, juntament amb Osona Contra el Càncer.

TORNA A PROJECTES DESTACATS