Noufoc

creació de marca · disseny gràfic ·
creació de continguts · vídeo corporatiu
disseny web · màrqueting digital

Noufoc xemeneies és una empresa de disseny, venda i instal·lació de llars de foc, estufes i xemeneies que, amb poc temps i gràcies a un gran servei, ha aconseguit un bon posicionament a la seva zona. Des de La Rita els hem acompanyat des de l’inici amb la creació de la marca, el disseny de material gràfic i l’elaboració de continguts.

L’estratègia global de comunicació ha tingut un recorregut planificat: ordenar la imatge corporativa, presentar-se a través de fulletons, catàlegs, publicitat i una web que es reforça amb màrqueting digital (SEO).

El showroom de Noufoc Xemeneies és una passada. Valia la pena ensenyar–lo i utilitzar-lo com a element de campanya. Com? Amb un vídeo que transmet, exactament, la sensació que volíem traslladar a través de la pantalla.

A qui no agrada el foc?+

Les xemeneies, les estufes i les llars de foc, tot i formar part de la construcció d’un habitatge, són un producte estacional i la tardor i l’hivern són els seus moments estrella. Amb aquest context, i aprofitant la temporada d’hivern, desenvolupem una campanya digital per a Noufoc Xemeneies:

  • disseny i programació web.
  • posicionament SEO.
  • campanya de Google Adwords.
  • vídeo corporatiu.
  • reforç local amb fulletons informatius.

Els resultats han estat molt bons i l’empresa ha aconseguit un bon posicionament als cercadors. I el que més ens interessa: també ha augmentat el volum de consultes, contactes, trucades i comandes.

TORNA A PROJECTES DESTACATS