Project Description

Simplifiquem Camins, trobada professional amb productors

Durant els primers mesos de 2020 vam treballar un projecte engrescador i bonic, previst pel 16 de març… però, malauradament, tot va quedar congelat amb l’evolució de la situació.
A dia d’avui no sabem si podrem tirar endavant l’acte que teníem preparat, però ens agrada recordar tota la feina que vam fer, de la mà de @laselecta_gastrocultura, per crear una trobada entre professionals del sector de la gastronomia.

“Simplifiquem Camins” era un punt de trobada amb productors, amb l’origen dels productes. El catàleg de La Selecta en viu. Una trobada gastronòmica professional que permetia conèixer i degustar les últimes novetats del sector de la mà dels seus productors.
Des de la rita vam treballar la conceptualització, l’organització de l’esdeveniment, la convocatòria, la creació de continguts, el disseny gràfic (imatge, dossier d’expositors, invitacions…), el gabinet de premsa, la web, el newsletter, les xarxes socials, l’obsequi… Un projecte global carregat d’il·lusió i que comptava amb molt bona acceptació. Tan de bo, algun dia, es pugui reprendre. El sector gastronòmic s’ho mereix!

Gestió de la comunicació corporativa, manteniment de xarxes socials, creació de continguts, manteniment web, comunicació firal, newsletter, gestió de base de dades, gabinet de premsa, disseny gràfic, elaboració de material audiovisual, organització d’esdeveniments 

TORNA A PROJECTES DESTACATS