Project Description

8# · Dia Internacional de la Dona 2021

El 8 de març és el Dia Internacional de la Dona i el centre comercial La Farga volia sumar-se a la jornada reivindicativa amb diferents activitats i accions per retre homenatge a la figura de la dona en tots els seus àmbits. Des la rita vam entomar el projecte amb molta il·lusió i vam decidir editar un diari commemoratiu amb el recull de vuit històries personals de dones de l’Hospitalet de Llobregat per reivindicar les dones referents en el seu dia a dia. Els seus missatges els vam plasmar, també, a les xarxes socials i vam il·luminar de color morat la façana principal del centre comercial de la mà d’una altra empresa: @eventsandmore.es. 

El resultat de la campanya, el seu ressò i veure com altres dones (i homes) se la van seva ens va emocionar. Tant de bo aquests granets de sorra serveixin perquè, ben aviat, no haguem de celebrar i reivindicar aquest dia.

Consulta el diari commemoratiu del #8M, aquí

Gestió de la comunicació corporativa, manteniment de xarxes socials, creació de continguts, manteniment web, newsletter, gestió de base de dades, gabinet de premsa, disseny gràfic, organització d’esdeveniments

TORNA A PROJECTES DESTACATS